Před plánovanou návštěvou showroomu se telefonicky ohlaste, děkujeme.

Bidetové prkénko HYUNDAI Wacortec: pár tipů, rad a vychytávek

Bidetové prkénko je moderní, praktické a především prostorově nenáročné řešení vhodné do každé koupelny. Pohodlí, pocit čistoty a zdravotní aspekty jsou důvody, proč si elektronický bidet v posledních letech získává velkou oblibu a stává se běžnou součástí domácností, hotelů, pečovatelských domů, rehabilitačních center nebo porodnic...

Toaletu s bidetovým prkénkem, tedy řešení 2 v 1, ocení především starší generace a lidi se sníženou pohyblivostí, pro které je přesun na samostatnou bidetovou mísu problém. Možnost umytí a osvěžení po každé návštěvě toalety je přínosem i pro ty z nás, které trápí zdravotní problémy jako jsou hemeroidy, vaginální záněty, střevní obtíže nebo inkontinence. Bidet si oblíbí všichni: muži, ženy i děti.

Bidetové prkénko je vyrobeno z antibakteriálního materiálu s nosností až 160 kg a nabízí nejen funkci vaginálního, análního a klystýrového mytí. Můžete si užít bublinové mytí, pulzování proudu vody nebo masáž. Samozřejmostí je i dětské nastavení, deodorační funkce, nepřetržitá dodávka teplé vody s maximální úsporou energie, zpomalovač sklápění víka, vyhřívání prkénka nebo možnost nastavení oblíbeného programu do paměti. Model s postranním ovládáním má jeden paměťový program, varianta s dálkovým ovládáním nabízí čtyři uživatelské paměti. Návštěvu toalety můžete zakončit osušením a není tedy nutné používat toaletní papír.




Bidetová prkénka HYUNDAI Wacortec jsou k dostání ve dvou velikostech - regulérní a zkrácené. Elektronický bidet instalujete jednoduše bez stavebních úprav přímo na toaletní mísu po odmontování stávajícího prkénka. Potřebujete přívod studené vody a el. zásuvku na 220V. Potřebný instalační materiál je součástí balení a montáž zvládnete přibližně do 30 minut. Bidet se nasouvá na konzolku, kterou přimontujete na mísu.