Před plánovanou návštěvou showroomu se telefonicky ohlaste, děkujeme.

Bidetové prkénko: pár tipů a rad

seznamte-se-e1486122697157

Bidetové prkénko je moderní, praktické a především prostorově nenáročné řešení vhodné do každé koupelny. Koupelna tvoří intimní prostor pro každodenní osobní hygienu a relaxaci. Pohodlí, pocit čistoty a zdravotní aspekty jsou důvody, proč si elektronický bidet v posledních letech získává velkou oblibu a stává se běžnou součástí domácností, hotelů, pečovatelských domů, rehabilitačních center, porodnic…

Příloha-2

Bidet si oblíbí muži, ženy i děti. Velký přínos řešení 2 v 1 ocení především starší generace a lidé se sníženou pohyblivostí, pro které je přesun na samostatnou bidetovou mísu problém. Možnost umytí a osvěžení přímo na toaletě ocení také ti, které trápí zdravotní problémy jako například hemeroidy, vaginální záněty, střevní obtíže nebo inkontinence.

 

Bidetové prkénko je vyrobeno z antibakteriálního materiálu s nosností až 160 kg a nabízí nejen funkce vaginálního a análního mytí. Samozřejmostí je zpomalovač sklápění víka, vyhřívání prkénka nebo možnost nastavení oblíbeného programu do paměti. Model s postranním ovládacím panelem má jeden paměťový program,  model s dálkovým ovládáním nabízí až čtyři uživatelské paměti. Návštěvu toalety můžete zakončit osušením a není tedy nutné používat toaletní papír. Další příjemné funkce jsou:

funkce

Bidetová prkénka jsou vyráběna ve dvou velikostech. Technickou sekci, která Vás provede výběrem vhodné velikosti naleznete zde.

Pripevneni-mrizky-bidetu

Bidetové prkénko instalujete jednoduše bez stavebních úprav přímo na toaletní mísu po odmontování stávajícího prkénka. Potřebujete přívod studené vody a el. zásuvku na 220 V. Potřebný instalační materiál je součástí balení a montáž zvládnete přibližně do 30 minut. Bidet se nasouvá na plastovou konzoli, kterou přimontujete na mísu. Díky této vychytávce můžete prkénko jednoduše vysunout pro snažší čištění toalety. Zároveň budete-li se stěhovat, prkénko si můžete odvézt sebou do nového domu.