Před plánovanou návštěvou showroomu se telefonicky ohlaste, děkujeme.

Co je elektronický bidet - otázky a odpovědi

Co je elektronický bidet HYUNDAI Wacortec? 

Zařízení, které svépomocí rychle a snadno nainstalujeme na stávající toaletní mísu.  Žádné požadavky na prostor a bez dodatečných stavebních úprav. Stačí pouze vysunout stávající prkénko a nahradit jej chytrým bidetovým prkénkem.  Elektronický bidet HYUNDAI Wacortec je finančně dostupné řešení pro ty, kteří nemají prostor pro umístění konvenční bidetové mísy. Komfort a užitná hodnota bidetového prkénka je ve srovnání s keramickým bidetem mnohonásobně vyšší třída. Toto potvrdí všichni, kdo již měli příležitost toto sanitární zařízení pocítit na živo. 


Pro koho je elektronické bidetové sedátko určeno? 

Praktické funkce elektronického bidetu ocení všechny generace, od malých dětí až po seniory. Elektronický bidet je uživatelsky velice jednoduchý a usnadní život rovněž tělesně postiženým lidem. Nosnost prkénka je až 160 kg.


V čem se elektronický bidet liší od klasického keramického bidetu?

Úsporou prostoru, nejsou potřeba žádné stavební úpravy. Instalace se snadno provede přímo na toaletní mísu výměnou za stávajícího toaletní prkénko. Uživatelský komfort a pohodlí na vyšší úrovni. 

Elektronicky-bidet Klasicky-bidet


Co potřebujeme na instalaci el. bidetu? 

Potřebujeme přívod studené vody a el. zásuvku na 220V. Instalační materiál je součástí balení.


Jaké jsou hlavní funkce elektronického bidetu?

Eletronický bidet HYUNDAI Wacortec je vybaven základními funkcemi - bidetové mytí, anální mytí, sušení a klistýrové mytí. Funkce pro pohodlí jsou např. masážní mytí, pulzní mytí, vyhřívané sedátko, senzor proti postříkání koupelny, deodorizace nebo-li ovůnění místnosti. Nastavení teploty mytí a poziční nastavení trysek je samozřejmostí. Model s dálkovým ovládáním disponuje paměťovým uložením až pro 4 uživatele.


Jaké zdravotní přednosti přináší užívání el. bidetu? 

Kromě zvýšené hygieny je rovněž prokázáno, že pravidelné používání bidetu je efektivní prevence hemeroidů a vaginálních zánětů.


Lze přednastavit el. bidet tak, aby jsme při opakovaném používání nemuseli opět nastavovat délku mytí, sušení a intenzitu trysek?

Ano, všechny tyto funkce lze individuálně přednastavit pomocí funkce "paměťové přednastavení" až pro 4 uživatele u modelu s dálkovým ovládáním a pro 1 uživatele u modelu s postranním panelem.

Postranni-panel-bidetu Tryska-bidetu (1)


Je možné el. bidet přemístit do jiného domu? Např. cestuje-li rodina v létě na chalupu nebo se stěhujeme?

Ano, el. bidet je snadno odnímatelný z plastové konzole pevně připevněné k záchodové míse po zmáčknutí pojistky. Tuto variabilitu oceníte při čištění toaletní mísy nebo pokud se jednou rozhodnete změnit působiště.


Jak se elektronický bidet udržuje a čistí?

Prkénko je omyvatelné ze všech stran a dá se snadno vysunout. Celé zařízení má anibakteriální povrchovou úpravu.


Jak dlouho trvá instalace?

Instalace zpravidla trvá od 20 do 30 minut a zvládne ji každý svépomocí.


Nepoškodí tvrdá voda el. bidet? 

U tvrdší vody obvykle stačí podržet tlačítko mytí a trysku vyčistit kartáčkem a roztokem na rozpouštění vodního kamene. Je-li vstupní voda extrémně tvrdá, doporučuje se do technické místnosti nebo koupelny umístit změkčovací zařízení, které ochrání všechny spotřebiče od ohřívače vody až po perlátory a vodovodní baterie. Takto předejdeme usazování vodního kamene v tryskách.


Jsou různé velikosti elektrického bidetu?

Ano, k dostání jsou 2 velikosti dle typu mísy regulérní (R) a zkrácený (S). Více informací, jak zvolit vhodnou velikost elektronického bidetu podrobně rozepisujeme zde.

 

Model-postranni-panel Model-dalkove-ovladani