Před plánovanou návštěvou showroomu se telefonicky ohlaste, děkujeme.

O intimní hygieně (ne)jen pro ženy

cl1

Péče o intimní partie by měla být součástí naší každodenní hygieny. Osobní hygiena nám dopřává nejen pocit čistoty a svěžesti, ale je důležitá zejména ze zdravotního hlediska. Není ale nutné se hned po každé návštěvě toalety sprchovat.

Stejně jako jiné části našeho těla mají i intimní partie svoji přirozenou rovnováhu. Časté používání kosmetických prostředků či jejich nevhodný výběr ji mohou narušit a způsobit nepříjemné zdravotní komplikace, se kterými se potýkají především ženy. Proto je používání čisté vody v osobní hygieně nenahraditelné.

Oslabená imunita, stres, hormonální nerovnováha, osobní nepohoda nebo nevhodná životospráva jsou důvody, které občas mohou mimo jiné za vznik, případně zhoršení některých zdravotních problémů. Většina žen se alespoň jednou v životě potýkala se svěděním či pálením v oblasti genitálií, vaginálním výtokem, gynekologickým zánětem, střevními obtížemi nebo zánětem močových cest. Také hemoroidy, těhotenství, poporodní období nebo menstruace jsou období vyžadující častější hygienu.

Právě proto oceníte možnost omytí přímo na toaletě. Čistá voda nenarušuje přirozené pH, nedráždí a je k pokožce mnohem šetrnější než toaletní papír. Skvělá je také možnost hygieny před a po pohlavním styku. Masáž proudem vody zase přinese úlevu od nepříjemného svědění, pálení a napomáhá také rychlejšímu hojení poraněné pokožky. Sušení vzduchem je velmi příjemné pro citlivou a podrážděnou pokožku intimních partií. Nechte se Vy a Váš partner hýčkat přímo na toaletě INTEGRA s vestavěnou sprchovací tryskou.

cl2