Před plánovanou návštěvou showroomu se telefonicky ohlaste, děkujeme.

Odhalte tajemství dokonalé osobní čistoty - článek z časopisu StavbaBydlení

Přečtěte si článek přímo na webových stránkách časopisu StavbaBydlení >

Dopřejte si mimořádný zážitek každý den. Zapomeňte na klasickou mísu a užívejte si návštěvu toalety s WATERGATE INTEGRA – sprchovací toaletou s bidetovou tryskou na dálkové ovládání, která změní Váš pohled na osobní hygienu a bude přínosem pro Vaše zdraví. Vaší koupelně dodá nádech moderní elegance.

Představte si místo, kde se každodenní rutina promění v příjemný prožitek. Místo, které je navrženo tak, aby vyhovovalo nejen Vašim základním potřebám, ale také aby poskytovalo nadstandardní zážitek z osobní hygieny v nejintimnějších okamžicích Vašeho dne. Ano, INTEGRA není jen obyčejná toaleta. Je symbolem moderního životního stylu, kde se funkčnost snoubí s estetikou.

Nepotřebujete mít oddělený bidet, který zabírá cenné místo ve Vaší koupelně. Snadnou a komfortní hygienu máte doslova na dosah ruky. Přesněji řečeno, na dosah dálkového ovládání, které vám umožní ovládat všechny funkce bez nutnosti vstávat. S takovým pomocníkem se každá návštěva koupelny stane příjemným okamžikem pohodlí a relaxace.

Vstupte do světa moderní doby, kde se čistota a osobní hygiena stávají nejen důležitým aspektem každodenního života, ale také synonymem pro udržení dobrého zdraví a pocitu pohodlí. Představte si, že každý den začínáte s pocitem svěžesti a čistoty, který Vás provází na každém kroku a dodává Vám sebevědomí.

popisky_integra

INTEGRA, inovativní toaleta, nabízí širokou škálu funkcí. „Zadní mytí“ je navrženo tak, aby co nejefektivněji očistilo konečník s ohledem na citlivost pokožky. Silný, ale šetrný proud vody odstraní všechny nečistoty, a Vy se tak budete cítit opravdu čistí. Program „Dámské mytí“ je pak speciálně upravený pro potřeby žen. Umývá jemně a zajišťuje potřebný pocit svěžesti po celý den. „Masážní mytí“ spojuje užitečné s příjemným pro pocit relaxace. Poskytuje uvolňující masážní efekt pomocí proměnlivého tlaku vody a kmitavého pohybu trysky. Zmiňované funkce nejsou jen o příjemném doteku čisté vody, ale mohou mít i terapeutický efekt, zvláště pokud se potýkáte s nepříjemnými zdravotními obtížemi. Ať už jsou to hemoroidy, gynekologické záněty nebo únik moči. Mytí vodou poskytuje nejen úlevu, ale také podporuje Vaše zdraví.

detail_trysky

Díky dálkovému ovládání si můžete dle vlastních preferencí nastavit jak teplotu vody a polohu trysky, tak i proud vody podle intenzity, která Vám vyhovuje. Bidetová tryska umožňuje účinné a šetrné mytí, které je pohodlné, ale také ekologické, protože snižuje spotřebu toaletního papíru.

Večerní návštěvy toalety budou příjemnější díky „Naváděcímu světlu“. Je dostatečné pro noční orientaci v místnosti a šetrné pro Vaše oči a tak snadněji navážete na spánek. „Noční světlo“, jemné vnitřní osvětlení toalety, slouží jako diskrétní, avšak efektní designový prvek vytvářející uklidňující atmosféru. Pro bezpečnost a komfort Vaší rodiny je toaleta vybavena systémem pozvolného zavírání víka a sedátka (Soft close), což eliminuje riziko náhlého a hlučného dopadu víka.

Moderní design bezokrajové toalety (Rimless) s oblými liniemi se hodí do každého interiéru a také výrazně usnadňuje údržbu. Hladká keramika a možnost rychlého odepnutí sedátka toalety umožňují jednoduché čištění. Pro zachování hygieny je toaleta vybavena funkcí „Samočištění trysky“, která zajišťuje, že tryska je vždy čistá a připravena k použití.

Řešení 2 v 1, to je promyšlený prvek každodenní osobní péče, který oceníte nejen Vy, ale každý člen Vaší domácnosti.

V dnešním uspěchaném světě je důležité věnovat pozornost každé možnosti, která může zlepšit každodenní život. Přemýšleli jste někdy o tom, jak by malá změna ve Vaší domácnosti mohla přinést velké výhody? Nyní máte šanci učinit právě takový krok s moderní sprchovací toaletou INTEGRA a dodat Vašemu domovu novou úroveň pohodlí.

Pro další informace a technické detaily navštivte specializovaný e-shop bidetshop.cz nebo se přijďte podívat do showroomu v Praze 4 – Šeberov, kde můžete osobně vyzkoušet výhody sprchovacích toalet.

Jsme tu s Vámi od okamžiku výběru až po realizaci a nabízíme:

  • Profesionální poradenství
  • Úvodní konzultaci, zjištění stávajícího technického stavu
  • Návrh nejvhodnějšího řešení
  • Zajištění montáže
  • Záruční a pozáruční servis


Ať už je váš den jakkoliv náročný, můžete si být jisti, že Vaše nová sprchovací toaleta Vám poskytne přesně takovou péči, kterou potřebujete…

 stavbabydleni