Před plánovanou návštěvou showroomu se telefonicky ohlaste, děkujeme.

Sprchovací toaleta s bidetovou tryskou nabízí komfort a zdraví pro celou rodinu

premium_badge

KBBW100C

Máte pocit, že každodenní návštěva toalety by mohla být příjemnější záležitostí? Zastavte se na okamžik a představte si, jaké by to bylo, kdybyste mohli přímo na toaletě zažít očistný rituál, který nejen umývá, ale i masíruje a pomáhá udržovat Vaše zdraví.

Elektronická sprchovací toaleta není jen obyčejný sanitární prvek. Je to prostorově úsporné řešení, jehož minimalistický design vynikne v každé moderní koupelně. Je to malé wellness centrum pro Vaše osobní pohodlí a zdraví. WATERGATE INTEGRA s dálkovým ovládáním je technologické řešení 2 v 1, které posouvá Vaší intimní hygienu na zcela novou úroveň. S každým použitím si budete připadat jako nový člověk, svěží a připravený na každodenní výzvy.

Představte si komfort speciálně navržené funkce dámského mytí, kdy jemný, ale efektivní proud vody poskytuje ideální péči každé ženě. Dokonalou očistu konečníku, bez potřeby toaletního papíru, Vám poskytne silný, přesto jemný vodní proud. Masážní programy jsou tu pro uvolnění a zklidnění, ale zároveň podpoří vaše zdraví, obzvláště pokud trpíte nepříjemnými obtížemi, jako jsou hemoroidy, gynekologické záněty, únik moči, apod.

Integrované noční světlo Vám umožní najít bezpečně cestu k toaletě i uprostřed noci. Jemné vnitřní osvětlení toalety je nejen efektním designovým prvkem, ale zajistí pohodovou atmosféru bez rušení spánku. Sprchovací toaleta INTEGRA s řadou dalších funkcí se stane nenahraditelným pomocníkem v každodenní osobní péči pro každého člena Vaší domácnosti.

Učiňte krok směrem k lepšímu zítřku nyní! Objednejte si elektronickou sprchovací toaletu v ZÁVĚSNÉM nebo STOJÍCÍM PROVEDENÍ za výhodnou cenu ještě dnes a začněte novou kapitolu ve vaší osobní péči.

Potřebujete pomoci s výběrem, technickou konzultaci nebo zajistit montáž? Kontaktujte nás, rádi zodpovíme všechny Vaše dotazy.

Chcete vyzkoušet revoluční zážitek ve světě osobní hygieny na vlastní kůži? Navštivte náš showroom na Praze 4.